Skip to content

Over mij

Mijn naam is Maurice van Berkel. Geboren in Noordwijk, zo’n beetje m’n hele leven gewoond in Leiden, maar sinds kort gesetteld in Oegstgeest aan de Rijn.

Opleiding

In 1994 heb ik m’n opleiding aan het Grafisch Lyceum van Rotterdam afgerond en ben vanaf 1995 werkzaam in de reclamebranche.

Freelance

Ik heb voor drie verschillende bureaus gewerkt, alvorens ik in 2012 besloot om als Freelancer verder te gaan. Ik huur een kantoor in Noordwijk in het pand van K51, waar meerdere ondernemers uit de reclamebranche bij elkaar zitten.

Werk

Mijn werkzaamheden bestaan voor een groot gedeelte uit social media content. Dit kunnen grappige posts zijn, mooi gephotoshopte beelden, maar ook grotere strategische campagnes. Door m’n jarenlange ervaring bij reclamebureaus zijn ontwerp, concept en drukwerk ook geen ver van m’n bedshow. Zo breng ik huisstijlen, brochures, boeken, printcampagnes, magazines, advertenties of autobeletteringen ook tot een goed eindresultaat.

Verder plaats ik op m’n social media accounts (Twitter, Facebook en Instagram) geregeld grappige posts die inhaken op het nieuws van de dag.

Back To Top